Morden i Midsomer: Det dödliga sticket (The Sting of Death)


Ett inlägg om stickiga mord i påhittat, engelskt grevskap.Sommar och tisdagkväll… Ja visst! Morden i Midsomer, förstås. 
Det tredje långfilmslånga avsnittet av den 21 säsongens fyra avsnitt bar titeln Det dödliga sticket. Och ja. Det handlade om bin.

Morden i Midsomer Det dödliga sticket

Bisticks!


Familjen Deddington har en berömd biodling,
en verksamhet som har lyft fram Granville Norton. Men frågan är hur långt familjen är beredd att gå för att behålla sin tätposition bland biodlare. En bror och en syster har redan lyckats manövrera ut en annan syster och hennes barn. Men är det inte nåt konstigt med prästen, doktorn och yogasnubben?

Nej det är inte mycket som är som det brukar i Midsomermorden. För det första så dör ingen inledningsvis. Och var är titelmelodin efter inledningen? Sågen? Borta! Det här avsnittet är väldigt rörigt och till och med ett litet HBTQ-tema finns med. Här vimlar av människor som egentligen inte riktigt tillför historien nåt. De försvinner utan att lämna några större avtryck. Två av morden är annorlunda och läskiga i alla fall. Alltid något.

Toffelomdömet blir lågt. Det här var inte bra.

Rosa toffla miniRosa toffla mini

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Film, HBTQ, Personligt, TV och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Morden i Midsomer: Det dödliga sticket (The Sting of Death)

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.