Morden i Midsomer: Balanspunkten (The Point of Balance)


Ett inlägg om en efterlängtad säsongspremiär.Det blir fan ingen riktig sommar om inte SvT visar Morden i Midsomer. 
Förra året var jag så besviken! I år blev jag bara lite besviken en stund. Skälet: jag kunde inte se säsongspremiären den 23 juni. Men nu har jag sett det första av sommarens fyra avsnitt av Morden i Midsomer, med titeln Balanspunkten (The Point of Balance).

Morden i Midsomer Balanspunkten

 

Den tjugoförsta (!) säsongens första film utspelar sig under den årliga, turnerande dansföreställningen i Midsomer. Det finns många dolda konflikter och passioner i ensemblen, trots en yta som är glättig. Önskan att vinna tycks vara den starkaste kraften. Samtidigt bedrivs högteknologisk forskning med en touch av AI vid ett företag där personer har olika relationer till dansarna.

Lagom spännande, lagom fart framåt. Men… vad hände med titelmusiken??? Sågen är borta! Mordsätten var också bara delvis märkliga. Just knäppa mordsätt har alltid varit typiskt för serien. Nåja, vi får se. Tre avsnitt återstår.

Toffelomdömet för det första blir medel. Godispåsen hjälpte upp det hela.

Rosa toffla miniRosa toffla miniRosa toffla mini

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Epikuréiskt, Film, Musik, Personligt, TV och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Morden i Midsomer: Balanspunkten (The Point of Balance)

 1. Mösstanten skriver:

  Nä, det var lite trist. Kommissarie Lewis håller högre kvalitet, men de avsnitten har jag ju sett. Ser dock om lite.

  Gilla

  • Tofflan skriver:

   Ja lite trist var ordet. Men jag ger mig inte. Morden i Midsomer hör sommaren till. Lewis har jag nog sett alla avsnitt av och det är inte kul när en känner igen och vet vem som är mördaren.

   Gilla

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.