Torsdag morgon den 12 mars 2020: Nu drar jag vidare


 Kära dagbok…

Idag på förmiddagen/strax före lunch drog jag vidare neråt landet. Jag är inte road av långkörningar och det har blivit rätt hektiskt på jobbet kring corona, men… Nu ska jag hämta kraft och energi bland goda vänner och släkt under en långhelg. Frågan är bara hur jag ska klara att inte längta ihjäl mig efter dessa…


Oj då, det kom visst med en joker i leken ovan, 
det vill säga ormen, mitt enda stickprojekt som vuxen.

Självklart lär jag längta efter min mänskliga sambo Fästmön också, men jag vet att hon ska göra roliga saker hon med, precis som jag. Datorn har jag med mig och det kan bli några rader i dagboken om vad jag gör, från sydligare trakter. Om jag överlever. Livet är kort, som bekant.

∼ ♦ ∼

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Dagbok, Familj, Jobb, Personligt, Vänner och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Torsdag morgon den 12 mars 2020: Nu drar jag vidare

  1. uppsalaewa skriver:

    Ha en riktigt bra resa 👍

    Gilla

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.