Fredagen den 7 september 2018: Efter Mea Culpa Major


 Kära dagbok…

Lucifer i bästefåtöljen

Kan Lucifer sova i bästefåtöljen så kan jag. Men han är sötare än jag på bild.

Halva den gångna natten sov jag i bästefåtöljen. Hjärtklappning efter Mea Culpa Major var mer än jag kunde hantera liggande i sängen. Att halvligga i fåtöljen gick bättre. Självklart googlade jag på hur jag kunde lugna mitt galopperande hjärta. (Vad det beror på vet jag och det går inte att googla på.) Jo, en skulle leta upp pulsen på halsen och trycka lätt för att dämpa takten. Till sist somnade jag, eller slumrade snarare, en stund. Sen kom Mini och ville ligga i knäet. När hon hade tröttnat kom Lucifer. Nånstans mellan klockan tre och halv fyra, tror jag, gick jag tillbaka till sängen och somnade som en sten. Sov drömlöst fram till sextiden. Klev upp duschade, åt yoghurt, drack kaffe och gick till jobbet.

Det går inte att bryta ihop på jobbet, men efter ett samtal med chefen tog jag jobbdatorn och gick hem för att jobba. Bättre att jobba så mycket jag förmår ensam vid datorn hemma, det är människor jag inte klarar av att möta. Jag kom ensam till den här världen och jag går ensam härifrån. Ridå.

Mörka moln

∼ ♦ ∼

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Dagbok, Jobb, Krämpor, Personligt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.