Life, Love and Passion


Ett inlägg om en bok.Tony Irvings och Linda Newnhams bok Life Love and passionJag har alltid misstänkt att Tony Irving är nån annan
än den han visar upp i ett visst dansprogram på TV4. När jag fick möjlighet att köpa hans självbiografi Life, Love and Passion som han har skrivit tillsammans med Linda Newnham, köpte jag den inte till mig själv. I stället gav jag bort två exemplar, båda med en hälsning till mottagarna från författaren. Nu har jag lånat och läst den bok jag köpte i julklapp till Anna.

I den lilla boken på cirka 200 sidor berättar Tony Irving om sin bakgrund i England och uppväxten i en byhåla där fadern var hyllad sporthjälte. Fadern, som krävde att sonen skulle sluta dansa och sluta var bög. Och sonen försökte och försökte och så småningom hamnade först i USA sen i Sverige. Han gick på nitar, han blev självupptagen kändis, sanningssägare och sen…

Den bild som växer fram av Tony Irving bakom kändisfasaden gillar jag mer än den jag har sett på TV. Men jag har också hört den via hans medverkan i radioprogrammet Äntligen lördagMIX Megapol. Boken bekräftade alltså mina misstankar. En del språkliga missar och lite svengelska står jag ut med. Jag liksom hör Tony Irving säga de ord som står i boken, bara till mig. Den här lilla boken är värd att läsas!

Toffelomdömet blir högt.

Rosa toffla miniRosa toffla miniRosa toffla miniRosa toffla mini

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Det här inlägget postades i Böcker, HBTQ, Personligt, Radio, TV och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.