Fredagen den 24 augusti 2018: Fin film och fina fisken veckan lång


 



Kära dagbok…

Att gå på bio visade sig vara en alldeles utmärkt date med min kära. Vi hade dessutom hela salongen för oss själva. Att filmen vi såg var gripande och bra gjorde inte heller ont. Rekommenderas! Däremot sved det i plånboken – 404 spänn för biljetter, dricka (vatten) och godis för två pers. Rätt hutlöst. Jag fattar om folk går på bio alltmer sällan…

Idag är det fredag och jag har klarat av första arbetsveckan efter fem veckors semester. Bäst i det hela är promenaderna till och från jobbet. Sämst är andra saker. På förmiddagen blev jag blixtinkallad till ett möte (jag hade inte fått nån kallelse). Eftermiddagen ägnade jag åt sedvanligt arbete (webb, intranät, kommunikationsplanering, nyhetsbrev etc).

Efter jobbet gick jag till Korgtassen för att handla. Bra rabatter måste utnyttjas. Jag hann även titta in till Systembolaget för påfyllning – jag hade den illans gröna Dramaten med. Ett och annat ytterligare skulle fixas innan jag kunde äta kvällsmat och därefter äntligen slå mig ner i bästefåtöljen med en bok om mat. Mitt huvudmål mat äter jag numera på lunchen på jobbet. Maten köper jag från Feiroz. Idag åt jag fisk för fjärde gången den här veckan medan jag läste min bok på gång som ibland är lite för snuskig för pryda mig. På vardagskvällar äter jag ett par mackor på Main Street, vanligen, när det blir min tur att nyttja köket. I kväll körde jag lyxvarianten med mackor och öl samt Biltemakatalogen. Helger kan det bli annorlunda med middagar, men intentionen är att jag gör min egen mat så blir det minst krångel. Och på tal om krångel är magen bättre. Rätt medicin var tydligen popcorn och mjölkchoklad…

(Bilderna blir större och hela bildtexterna går att läsa om en klickar på dem. Det går också att kommentera varje bild då.)

∼ ♦ ∼

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Böcker, Dagbok, Film, HBTQ, Jobb, Mat, Personligt, Trams och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.