Söndag eftermiddag den 25 februari 2018: Föga liv i luckan eller vart tog luckan vägen?


 Kära dagbok…

Kökslucka saknas efter flyttstäd

Inget liv i luckan här, inte. Men var i h-e är den???

Jag har varit en tur till mitt gamla hem i New VillageSyftena var två: dels sopa ur garaget, dels kolla om det var flyttstädat. Garaget sopade jag ur på löv och skräp på fem minuter. Efter att ha kastat skräpet gick jag upp i lägenheten. Det var bra städat där, fast… i köket fattades en kökslucka. Det gjorde det inte på flyttdagen. Nycklarna var inte heller lämnade. Men… städarna har en dag till på sig att återbörda luckan och nycklarna. I morgon kväll ska städningen vara klar och nycklarna mig tillhanda. Jag hoppas verkligen att de inte har haft sönder luckan. Då skulle jag bli väldigt, väldigt sur.

Lite sur blev jag på kökspackaren som uppenbarligen inte hade packat allt heller, bara resten och sånt han inte skulle packa, till exempel gamla diskborstar. Som en fisk på torra land (!) dök den här firren upp på en av köksbänkarna…

Fisk

Som en fisk på torra land dök den upp.


To be continued…

∼ ♦ ∼

Main Street höll familjen Katt ställningarna. Lucifer håller en alldeles egen ställning i soffan, Citrus är fortfarande sur för att jag gick en tur med dammsugaren och Mini är grinig och väntar bara på att jag ska åka igen så att hon kan få tillbaka min sin älskade skrivbordsstol.


Snart är det dags att hämta min sambo
från jobbet och röja vidare på FänrikenVi vet vad vi har att göra om kvällarna…

∼ ♦ ∼

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Dagbok, Familj, Personligt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Söndag eftermiddag den 25 februari 2018: Föga liv i luckan eller vart tog luckan vägen?

 1. Nämen, skumt med luckan, men förhoppningsvis sitter den på plats när dom anser sig ”helt klara”

  Du har full fart omkring dig numera, katterna verkar vara härliga personligheter dom också 🙂

  Förstår att ni haft fullt upp sista tiden, även när man flyttat in i det nya, släpar ofta lite kvar från förra ställena

  Gilla

  • Tofflan skriver:

   Ja det var skumt, men i kväll åkte jag ut och luckan var tillbaka på plats.

   Massor att göra är det sannerligen. Ikväll kunde jag konstatera att flyttstäden var utförd och jag lämnade in garagenycklar och nycklarna till motorvärmarstolpen. På fredag ska jag träffa min köpare hos mäklaren och överlämna nycklar samt göra lite affärer. För andra gången på kort tid får jag vara miljonär ett par minuter. 😛

   Annas lägenhet är tömd och vi väntar på att den ska bli flyttstädad samt nycklarna därifrån som ska lämnas in på ett ställe i västra stan.Sen återstår att packa upp saker, få flyttfirman att hämta sina kartonger, koppla in saker, sätta upp saker…Kort sagt, en hel del… (jag blir rätt trött när jag tänker på det). Men jag trivs! 😛

   Gilla

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.