Flyttdagen 2018: Bärande gubbar och lådor överallt


 Kära dagbok…

Inpackning i flyttbilen

Inpackning påbörjad i flyttbilen.

Tisdagen den 13 februari 2018 flyttade jag efter nästan 24 år från New Village in till en femrumslägenhet i centrala Uppsala. Det låter enormt stort med fem rum, men det är det inte. Inte när en har mycket grejor. Dessutom har jag ju blivit sambo med Fästmön och Familjen Katt: Mini, Lucifer och Citrus.

Prick klockan åtta kom flyttgubbarna och började bära ut mina grejor. Det var en överhängande risk för två vändor med flyttbilen, men till sist lyckades de trycka in allt. Och medan flyttgubbarna och mina saker tog lunch åkte jag till nya hemmet och drack min första kopp kaffe.

Gubbarna kom sen, de bar in i lägenheten och upp på vinden. Anna kom över på eftermiddagen och började packa upp mina kökslådor. Det var en stor hjälp. Det var nämligen lådor överallt utom i vardagsrummet, nästan. Och mer skulle det bli, för dagen därpå kom Annas möbler och grejor och Anna själv och katterna flyttade in, förstås… Men det sparar jag till nästa inlägg.

Här kommer några bilder från flyttdagen:


Om jag saknar New Village? Svar: NEJ! 
(Förutom familjen Lucille.) Här är grannarna trevliga och småpratar och framför allt är de TYSTA.

To be continued…

∼ ♦ ∼

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Böcker, Dagbok, Familj, Personligt, Vänner och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.