Måndagen den 20 november 2017: Ingen affärskvinna, men timjante är rogivande


 Kära dagbok…

Timjante

Det var inte gott med timjante, men det var effektivt.

Nej, nån affärskvinna är jag inte. Jag är ingen säljartyp och jag har inte pokerfejs. Därför är det tur att andra har dessa förmågor. En del har också förmågan att lugna, medan andra höjer min oro.

Jag är trött. Den här dagen har varit en enda lång väntan på ett möte som jag hade mycket oro inför. Det var tur att Fästmön satt vid min sida och var lugnet personifierat. Därmed inte sagt att vi egentligen är lugna nån av oss. Men jag målar alltid f*n på väggen i värsta färgerna. Katastrofläge är ett vanligt normalläge för mig sen ett decennium tillbaka. Ett mobilsamtal nu i afton har lugnat mig ett snäpp till, likaså ett mejl jag nyss läste.

Det är snart dags att ta kväll och vänta in morgondagen. Jag tänker nog dricka timjante till natten igen, för jisses så gott jag sov! Teet i sig var allt annat än gott, dessvärre, men effektivt. Jag måste nästan be Lucille om innehållsförteckningen…

∼ ♦ ∼

Snöig gård

Ingen rolig syn i morse…

På jobbet var det en ganska händelserik dag. Av dagens två möten var ett två timmar långt, men väldigt bra, kreativt och givande. Sånt kräver en del, men ger också energi. Det är dessutom extra roligt att arbeta tillsammans med människor från andra avdelningar och verksamheter.

Nåt som däremot inte ger energi är snöeländet som kom i natt. Jag körde så försiktigt i morse och i kväll och är helskinnad, bilen likaså. Sen ser jag väldigt mycket fram emot torsdag när bilen ska servas och även få vinterdäcken på. Vinterdäck är förstås ingen garanti för att det inte sker olyckor, utan det gäller att köra efter väglag.

 


Nu ska den här olyckan in i duschen
innan hon äter en macka framför TV:n. Och kanske sippar på timjante.

Tack till alla som visar stöd och omtanke!

∼ ♦ ∼

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Dagbok, Familj, Jobb, Personligt, Vänner och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.