En första rensning: Hallen


Ett inlägg om livet inför en flytt.Det blev inte så mycket tid 
på tisdagskvällen till rensning som jag hade hoppats på. Dessutom tar rensning förstås längre tid än en tror. Tanken är att jag ska gå igenom rum för rum och grovrensa innan stylisten kommer på onsdag kväll nästa vecka. Med grovrensa menar jag att slänga saker jag vet att jag inte ska ta med mig och stoppa undan sånt som inte ska stå framme vid fotografering och visning.

Jag ville vara lite snäll mot mig själv i kväll och börja med hallen med tanke på att där inte var så jättemånga saker (nåja…). Det blev en hel plastsäck med skräp som jag gick till soprummet med. Några småsaker åkte ut i förrådet, typ en liten låda, kryckor och vintergrejor (mössor, halsdukar, vantar, sockar etc). Vidare har jag påbörjat en papperskasse med sånt som kan gå till återvinning.

Några före-bilder tog jag inte, för det var förskräckligt vidrigt och stökigt. Men här är några efter-bilder:


Jag ville inte ta bort alla foton 
av mamma och pappa än från lilla byrån i hallen, men den sista bilden ska naturligtvis inte stå där när det ska fotas eller visas lägenhet. Vidare gjorde jag inget åt de två bokhyllorna i hallen, för jag har verkligen ingenstans att ställa vare sig böckerna i dem eller själva hyllorna. Jo, möjligen hos Lucille, men bara inför foto och visning.

Allra sist trams-piffade jag lite på hatthyllan, på temat ”här kan alla sorters människor bo”:

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Böcker, Dagbok, Familj, Personligt, Trams, Vänner och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.