Lördagsgodis: Mintig tripp med Fazer till Rio


Ett inlägg om en choklad.Det var kanske inte tänkt så,
men det blev en tripp till Rio de Janeiro igår – i alla fall en chokladig sån. Efter het Thaimat uppstod en viss paltkoma som strax ersattes av ett sötsug. Jag plockade fram en Karl Fazer Travel Mint and Choco drops till sugna Fästmön och mig.

Fazer Travel Rio de Janeiro Mint & Choco Drops

En choklad- och mintig tripp till Rio.

 

Choklad Karl Fazer Travel Mint and Choco drops

Färggranna mintbitar omgivna av mjölkchoklad…

Det är de färggranna mintdragéerna som Fazer menar ska symbolisera partystaden Rio de Janeiro. Mina tankar går i stället till barnsliga Smarties eller Non Stop. Den enda skillnaden är att de färgranna karamellbitarna i Fazers resegodis faktiskt smakar mint.

När en river upp pappret sprids en ljuvlig doft av just mint. Det som är annorlunda med den här chokladbiten, förutom att mintbitarna är färggranna, är att det är en mjölkchoklad. Vanligen är det ju mörk choklad som smälts ihop med mint. Efter att Anna och jag har provsmakat hela 130 gramskakan minus två rader kan i alla fall jag konstatera att det går lika bra med mjölkchoklad. Inte heller var det tokigt med ett glas rött till.

Idag är det lördag och vi har alltså bara två rader Mint and Choco drops kvar. Det räcker ju inte! Vi måste ut och skaffa mer helt klart.

Toffelomdömet blir det högsta.

Rosa toffla miniRosa toffla miniRosa toffla miniRosa toffla miniRosa toffla mini

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Det här inlägget postades i Epikuréiskt, Familj, Personligt, Vin och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.