Onsdagen den 27 september 2017: Bollen i rullning..?


 Kära dagbok…

Teckning Mia är bäst

Högsta Tjifen lovade att inte ge mig sparken – just nu.

Om jag hade möjlighet att beskriva den här dagen … Ja, jo, möjlighet finns, men bloggen är inte rätt forum. I morse var jag ganska spänd inför möte nummer två den här dagen, faktiskt så spänd att jag pratade lite med Tjifen innan. Hon brukar ge mig goda råd och gjorde det även den här gången. Mötet avlöpte därför bra, det var konstruktivt och innehöll bra diskussioner.

Resten av förmiddagen ägnade jag mest tiden åt mitt nyhetsbrev. Och så… vid lunchtid… kom ett telefonsamtal… Efter en del tekniskt strul kunde kontakt etableras, en kontakt som ledde till fler samtal med andra parter, sms och mejl. Det var min lunch, det…

Jag hann med att uppdatera Högsta Tjifen också och avtingade ett henne ett löfte om att inte få sparken – just nu. En stund senare fick jag glädja mig åt positiv återkoppling och en nätverksträff som var spännande. Sen var arbetsdagen slut.

Mejl med texten: "Utmärkt, tack! Du är min Petrus i informationstfloden. :-) /S"

Positiv återkoppling från en projektledare.


Onsdagskvällen ska jag ägna mig åt
att ta hand om mig själv en aning. Det verkar som om det kommer en tid framöver när det inte blir så mycket tid för det… På agendan står också att jag ska bädda rent och tvätta, men det senare sköter sig i princip självt. Jag ska äta mitt dagliga bröd…

Bröd

Mitt dagliga bröd.


…läsa min bok på gång

Bok och kaffe

Läsa lite…


…och glädjas åt att Bokus 
skickade rätt böcker den här gången. Hurra!

∼ ♦ ∼

I morgon kväll får jag besök av en person som jag träffade för första gången i mitt liv i måndags kväll. Ibland går det undan. H*n bjöd in sig själv, i princip, men det är en träff jag vill ska bli av. Förhoppningsvis är bollen i rullning nu, på väg ut ur bollhavet…

∼ ♦ ∼

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Böcker, Dagbok, Jobb, Personligt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Onsdagen den 27 september 2017: Bollen i rullning..?

 1. Får för mig av ditt kryptiska skrivande att det är bostäder ni går och kollar på, och att en mäklare har bjudit in sig för att kolla din lägenhet, men som sagt, det är bara vad jag tror. Det kan vara käpprätt åt skogen, eller helt rätt.

  Gilla

  • Tofflan skriver:

   Så kan det naturligtvis vara, du har ju tidigare haft åsikter och synpunkter om mitt boende så det är inte förvånande att du tar upp det igen.
   Men det är en familjefråga och jag behöver bara pysa lite här. Sen ska hela familjen först få veta vad det handlar om innan nånting blir offentligt. De enda förutom Anna som vet vad det rör sig om är mina chefer. Så det kan ju faktiskt handla om heeelt andra saker än boende.

   Gilla

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.