Would you rather


Ett inlägg om en film.Filmen Would you ratherEn flukt i TV-tablån igår gav vid handen
att det inte fanns nåt värt att se. Vi valde en film från Netflix i stället. Det blev skräckfilmen Would you rather (2012) som fick roa oss på lördagskvällen under cirka en och en halv timme. Eller roa och roa… Snarare förskräcka och äckla…

Den unga Iris får ett erbjudande om ekonomisk hjälp som hon inte kan motstå. Iris behöver pengar för sin brors vård och tackar ja till att delta i en tävling. Tävlingen går ut på att Iris, tillsammans med ett gäng andra människor, ställs inför ett antal ultimatum och svåra val. Den som klarar sig igenom tävlingen vinner ekonomisk frihet av en rik aristokrat, värden för kvällen och tävlingen. Försent inser Iris och de andra att det bara är en som kommer levande därifrån – vinnaren. Men innan dess ska de en efter en förödmjukas och framför allt plågas.

Det här är en riktig splatterfilm som påminner mycket om Saw. Ärligt talat vet jag inte varför det görs såna filmer som ju bara går ut på äckligheter. Jag pallade att se filmen, för nåt i detta förskräckliga fascinerar uppenbarligen.

Toffelomdömet blir medel.

Rosa toffla miniRosa toffla miniRosa toffla mini

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Film, Personligt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.