Morden i Midsomer: Red in tooth and claw


Ett inlägg om en TV-serie.


 

Sista tisdagen för den här gången visade SvT Morden i Midsomer, med undertiteln Red in tooth and claw (<== klicka på länken om du vill se filmen på SvT Play!) Jag missar aldrig dessa filmer, även om de kanske inte tillhör den högsta filmtoppen. Men precis som sill och potatis tillhör de den svenska sommaren.

Morden i Midsomer 2017

John Barnaby hans assistent den här säsongen, Jamie Winter.


Det fjärde och sista avsnittet den här säsongen 
utspelade sig på och kring en smådjursutställning. Men det är inte bara gulliga kaniner på utställningen. En mördare smyger omkring där också. När ett manslik hittas och nån samtidigt har öppnat alla kaninburar faller det på John Barnabys och Jamie Winters lott att lösa fallet. Som vanligt blir detta inte det enda mordet och också som vanligt finns många skelett i garderoben.

Nja, jag vet inte, jag… Det känns som om det blir allt mer krystat i Morden i Midsomer. Huvudberättelsen är tunn och skämten faller platta. Och slutscenen, med bobbyhattarna och fotograferingen… Nej, pinsamt! Mitt råd är att manusförfattaren kommer med nåt nytt på riktigt, nåt med substans.

Toffelomdömet blir lågt. Jag är besviken.

Rosa toffla miniRosa toffla mini

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Film, Personligt, TV och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.