Morden i Midsomer: Crime and Punishment


Ett inlägg om en TV-serie.I kväll gick sommarens andra film 
i klassika Morden i Midsomer-serien, med undertiteln Crime and punishment. (<== klicka på länken om du vill se filmen på SvT Play!) Jag hade sällskap av Fästmön och vi hade grundat med att sjunga upp oss via programmet innan. Vad gör en inte för att hålla grannarna i schack?

Morden i Midsomer 2017

John Barnaby och hans assistent Jamie Winter.


Kvällens program inleddes med ett mord
på slaktaren i byn Bleakridge. Byn har haft problem med inbrott och där har bildats ett medborgargarde. Slaktaren var med i gardet. Nu kallas kommissarie John Barnaby och hans assistent Jamie Winter in för att lösa mordfallet. Men nya mord sker och det hela blir allt mer invecklat. Frågan är om inte de ohederliga är hederligast i det här avsnittet…

I kväll var det inte så spännande, tyckte jag. Jag kom liksom inte riktigt in i handlingen och tyckte mest att karaktärerna var smått löjliga, även Barnabys fru som börjat luska i Jamies bekantskap med rättsläkaren. Men nåja, en och en halv timmes underhållning utan reklam och med trevligt sällskap är rätt OK.

Filmen får medelomdöme.

Rosa toffla miniRosa toffla miniRosa toffla mini

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Familj, Film, Personligt, TV och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Morden i Midsomer: Crime and Punishment

  1. veggiehäxan skriver:

    Jag var heller inte så imponerad av kvällens avsnitt även om jag tycker programmet är trevligt. Kollar inte mycket deckare annars.

    Gilla

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.