Trevlig midsommar!


Ett tillönskande inlägg om helgen.Midsommarafton…
Dans kring stång (för somliga, inte för mig, jag ska titta på), sill, snaps, utomhus, gräs, trevligt, skratt, jordgubbar, blommor, solnedgång… Allt detta önskar jag dig som ingredienser i en trevlig midsommar!

Blommor vilda

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Personligt och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Trevlig midsommar!

 1. Anneri skriver:

  Tack det samma!

  Gilla

 2. åsa skriver:

  Här har det varit sill, ingen snaps 😦 jordgubbar och hallonpaj som Elvira önskat istället för tårta då hon fyller år imorgon, men då är hela deras familj på väg till Italien så födelsedagsfirandet blev idag istället, men inte helt fel då hon faktiskt är född på midsommarafton!
  Just nu regnar det här hos mig och jag tycker det är så skönt, för då har grannarna gått in (på ena sidan häcken var de närmare 30 personer och du kan ju tänka dig hur de lät 😉 )
  Önskar dig en skön fortsättning på midsommarhelgen!
  Ha dé/Kram

  Gilla

  • Tofflan skriver:

   Grannar har en fått för sina synders skull. Jag älskar också regn av samma skäl som du plus att det inte går så bra att grilla i ösregn. Men jag har varit borta hemifrån sen i fredags förmiddag och där jag var är grannarna HÄNSYNSFULLA! (Och trevliga.)

   Kram!

   Gilla

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.