Dagens citat den 7 februari 2017


Ett citerande inlägg.


 

Dagens citat kommer från boken jag läserTänk, jag tycker att Elsie Johansson har ett sånt fantastiskt målande språk. Och det är lika målande när färgerna är svarta och kalla. De här orden, som författaren skriver om sig själv, sjönk in och mitt hjärta fylldes plötsligt av en oerhörd sorg för alla oälskade…

”[…] – jag var ju i alla fall en sån som bara en mor kan älska… […]

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Böcker, Personligt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dagens citat den 7 februari 2017

 1. Det låter väldigt sorgligt. Nu har jag ju inte läst boken så jag vet det bakomliggande orsakerna till det men tragiskt låter det.

  Gilla

  • Tofflan skriver:

   Citatet kommer från Elsie Johanssons, Annas styvmosters, självbiografi. Elsie Johansson är en känd lokal författare. Jag tror att du skulle gilla att lyssna på hennes böcker!

   Gilla

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.