Disneytajm och Napoleonfirande


Ett inlägg om fynd och firande.


 

En kan säga att dagens tema var Disney. Vi utförde först några ärenden, men sen snöt jag Musse Pigg i burkform mitt framför ögonen på Fästmön  Myrorna i Boländerna. Hon blev mycket störd. Själv blev jag bara 15 spänn fattigare och jag tror att burken jag fyndade är av det äldre slaget. Segersötma!

Mickey Mouse-burk

Denna snöt jag mitt framför ögonen på Anna.


Runt hörnet till Helping Hand for vi därefter 
och då var det Annas tur. Medan jag uppenbarligen hade fastnat i Disneyträsket, ryckte hon åt sig ett skitsnyggt skynke tygstycke till ett fyndpris (den som finns på Instagram kan glo på det där hos Anna). Jag blev sååå avundsjuk… 

Detta bildspel kräver JavaScript.


Vi tittade in till Lotta och Butikshunden
Uppsala antik och vintage vid Vaksalatorg, men där nöjde vi oss med att prata (=jag) och glo (=Anna). Jag blev utlovad hjälp att kolla efter lampskärmar till min malmkrona av butiksägarna. Toppenservice!

Innan vi for hem blev vi självklart tvungna att fira våra segrar. Det gjorde vi med såväl Tosca som Napoleon hos Bageri Brantings torg, förstås. Smått illamående undrar vi nu hur i all världen vi ska kunna klämma i oss middag…

Detta bildspel kräver JavaScript.

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Antikt-retro-secondhand-loppis, Epikuréiskt, Familj, Personligt, Sociala medier, Trams och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.