En ska inte knycka bilder…


Ett inlägg om en bild eller två.


 

En får inte knycka/låna/sno bilder hur som helst för att till exempel använda dem på sin blogg eller så. Det finns ganska strikta lagar och regler kring foton och illustrationer, eftersom de ses som konstverk, på sätt och vis. Konstverk får en för övrigt inte heller fotografera hur som helst.

I huvudet på den här bloggen rullar (nåja…) ett bildspel. Den senaste bilden ser ut som nedan och jag vill tacka vännen Pe för att jag fick ”knycka” den till bloggen!

Gatuskylt med texten "Toffelstigen"

Här skulle jag kunna tänka mig att bo. (Foto: Peter Bohlin)

 
Fast jag skulle ju också kunna bo här…

Gatuskylt med texten "Hurtigs gata"

Den här bilden har jag tagit själv!

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Det här inlägget postades i Personligt, Trams, Vänner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En ska inte knycka bilder…

  1. Krista skriver:

    Haha Toffelstigen. Finns himla många roliga gatunamn fick jag lära mig när jag jobbade i en kundtjänst och skickade ut varucheckar.

    Gilla

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.