Paket med kärlek och musik


Ett inlägg om ett paket.


 

Hurra hurra hurra hurr… Men vänta nu… Jag fyller ju inte år… Ändå låg det ett stort och blått paket och väntade på mig när jag kom hem från naprapaten…

Blått paket

Ett rätt stort, blått paket väntade på mig när jag kom hem.


Självklart SLET jag upp det.
Vad trodde du? Att jag skulle öppna det med prinsesshänder? Inuti låg… tja, gissa tre gånger… En BOK, för ovanlighetens skull. Dessutom fann jag en trevlig hälsning från författaren med löfte om såväl kärlek som musik… Nu är inte jag den som låter mig mutas eller smickras till höga omdömen i mina recensioner. Jag skriver ärliga recensioner. Och det vet Åsa Hellberg. Hon kan lita på mig. Icke desto mindre blev jag VÄLDIGT glad för såväl hälsningen som boken och kan härmed meddela att boken ligger på tur att bli läst!

Detta bildspel kräver JavaScript.

 


Livet är kort. Jag älskar att läsa.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Böcker, Musik, Personligt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.