Välkommen hit!


Ett reglerande inlägg.



paragrafteckenJamen här ser det väl inte så annorlunda ut 
jämfört med gamla bloggen? Jag kan säga att en del är sig likt, annat är nytt. En sak som är ny är…

Reglerna!

Nu när det blir nåt helt nytt ska jag berätta om

Reglerna!

I princip handlar de om att du inte får skriva vad som helst i en kommentar här. Du får till exempel inte uttrycka dig homofobiskt eller kränka nån grupp för deras trosuppfattning (nej, det handlar inte om tanga, string eller boxer utan TRO), deras politiska åsikter eller deras härkomst.

Kort sagt:

angrip inte person, angrip sak om du ska diskutera!

paragrafteckenDu som kommenterar får vara anonym utåt sett, åt läsarna till, men Toffelredaktionen måste kunna verifiera att du är den du utger dig för att vara. Och då är det ju inte svårare än att du är ärlig med e-postadresser och URL:er i kontaktformuläret som du fyller i när du kommenterar första gången…

 

En nyhet i den här bloggen är att jag ska fokusera ännu mer på det goda i livet. Det kan handla om böcker, vin, god mat eller varför inte… choklad..? Mina personliga inlägg finns kvar i form av dagboksinlägg. Så länge ingen bär sig illa åt är det tillåtet att kommentera alla inlägg. Men det är viktigt att dina kommentarer handlar om inläggets ämne. Det är inte OK att du skriver en roman i en kommentar om vad du har gjort idag, till exempel – det kan du göra på din egen blogg (om du inte har nån men har massor att berätta, starta en!).

Men hörru… Nu kör vi, va´..?


Livet är kort.

Om Tofflan

En lite mindre tjock tant (?) som är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är tanten from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Hjärtat är det sämre med. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Personligt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

24 kommentarer till Välkommen hit!

  1. SoP skriver:

    Men det var väl en evig tur att du inte bara försvann- Och jag som började med instagram för att jag inte ville tappa bort dig när bloggen tog slut ! 🙂

    Gilla

    • Tofflan skriver:

      He he he! Jag sög på karamellen länge, för jag visste ärligt talat inte om jag skulle fortsätta blogga eller inte… Tack för att du tittar in, du är den första som kommenterar här! VÄLKOMMEN! 😛

      Gillad av 1 person

  2. Agneta skriver:

    Instämmer med föregående talare – jag är jätteglad att du fortsätter blogga så man har nå’t läsvärt att se fram emot när man slår på ”burken” :-)!

    Gilla

    • Tofflan skriver:

      Tack du! 😛 Men när ska DU börja blogga??? Jag tänker på att du har så många strängar på din lyra – din show vid köksbordet igår gick inte av för hackor! 😛 Synd att jag inte fick filma. En bild finns det i vart fall – och den ligger på gamla bloggen! 😆

      Gilla

  3. Inqa skriver:

    Sådär, nu har även jag anlänt till stationen, kul att du fortsätter, och att det är på dina villkor. 👍😎😄

    Gilla

    • Tofflan skriver:

      Välkommen till stationen! Jepp, nu är det på mina villkor och passar inte galoscherna för alla är det ju ingen som tvingar nån att läsa här.
      Du är emellertid välkommen både hit och att kommentera, Inqa! 😛

      Gilla

  4. Grethe skriver:

    Skönt att du fortsätter det gör mig glad.
    Och Grattis på din dag.

    Gilla

  5. Laila skriver:

    Heja Tofflan !
    Skönt att du fortsätter blogga.
    Kram
    Laila

    Gilla

  6. Hellies skriver:

    Åh, vad glad jag blev att du fortsätter att skriva! 🙂

    Gilla

  7. Merete skriver:

    Er også glad for at du fortsetter, og vil såklart gjerne henge med videre! 😊

    Klem😊

    Gilla

    • Tofflan skriver:

      Välkommen hit!!! Det är lika roligt för mig att du fortsätter att läsa det jag skriver trots att jag börjar på ny kula.

      Klem och god natt! 😛

      Gilla

  8. KaxiMaxi skriver:

    Ser fram emot 7+ ljusa år framöver och fortsätter följa dig som vanligt.

    Gilla

  9. Eva skriver:

    Då var den här, dagen jag bävade för. Dagen då utrymmet i din blogg tog slut. Inga fler bokrecensioner, tips om vin eller annat intressant att läsa om. Trodde jag. Så fel jag hade och så glad jag är att du fortsätter skriva!

    Gilla

    • Tofflan skriver:

      Ja utrymmet i den gamla bloggen tog slut. Jag funderade länge och väl innan jag byggde den här nya… Det tar ju tid att både bygga och skriva, men jag känner ändå att jag verkligen vill fortsätta skriva.
      Tack för dina fina ord och för att du fortsätter följa bloggen! 😛

      Gilla

  10. MonicaH skriver:

    Snygg avslutning av gamla bloggen, bra början på den nya!

    Gilla

  11. Katarina Hjälmheden skriver:

    Jaha… nu hajar jag också och hittar hit. 😄

    Gilla

  12. fruhatt skriver:

    Kul att du fortsätter blogga!

    Gilla

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.